Techniekpact Twente
Behouden van technische professionals in Twente

Behouden van technische professionals in Twente.

Twente heeft als kennisregio de ambitie uit te groeien tot een internationaal bekende hightech topregio. Techniekpact ondersteunt verschillende projecten om te blijven groeien en aan de vraag naar technisch personeel te kunnen voldoen.

Hoe zorg je nu voor een aansprekende huisstijl voor zo’n brede organisatie?

Visueel stonden we voor een uitdaging. Het project is namelijk onderdeel van de profilering van Twente als hightech omgeving, maar ook van het Nationaal Techniekpact. De oplossing lag juist in deze combinatie. We lieten ons inspireren door de primaire vormen uit de huisstijl van het Nationaal Techniekpact en de organische ronde lijnen van de Twente Branding huisstijl.

01_logoprocess01_logoprocess
02_magazines02_magazines
03_cars03_cars
03_cards03_cards
04_stationary04_stationary

Campagne uitingen:
Red Engineer Challenge

Naast de corporate vormgeving verzorgen we nu regelmatig campagnematige uitingen die niet direct onder de stijl van Techniekpact Twente vallen, maar wel een duidelijk link moeten hebben met het merk.

Steeds weer komt het neer op werken volgens alle styleguides, terwijl we alle stakeholders naar volle tevredenheid willen helpen én er visueel iets pakkends van maken. Precies het soort uitdaging waar we van houden!

06-web-redengine06-web-redengine
06-badges06-badges
07-posters07-posters

Wil je ook een huisstijl die meer is dan een logo?
Bel of mail Rens op rens@hesitate.nl of 06 516 00 381.