“Eigenlijk zou je ons ook niet moeten zien als een extern bureau, maar als creatieve partner.”

Wij zijn Hesitate.
Partner voor visuele communicatie.


Wij helpen je communicatie vorm te geven. Daarbij gebruiken we het overkoepelende concept als startpunt. Het idee is bij ons altijd leading. Kortom: wat gaan we vertellen en aan wie? Met welke middelen we dat verhaal gaan vertellen, hangt af wie je wilt bereiken en wat je wilt communiceren.

Door internet en social media heeft iedereen een stem. Er is geen ruimte voor ouderwetse reclamepropaganda; het is belangrijk om de dialoog aan te gaan. Eerlijk vertellen over je visie, ambities en drijfveren. Dat is jouw verhaal. En dat verhaal gebruiken we als blauwdruk voor al je communicatiemiddelen.

Eigenlijk zou je ons ook niet moeten zien als een extern bureau, maar als creatieve partner. We werken niet voor, maar samen met je om doelen te bereiken. Dat doen we met een klein team en een flexibele schil van specialisten.

Zodra we je concept en doelen scherp hebben, kunnen we snel schakelen. Samen met partners bouwen we websites, ontwikkelen we apps, creëren we video’s en regisseren we fotografie, allemaal om jouw merk te versterken. Daarbij zijn we niet alleen online georiënteerd, maar neemt offline contact ook een belangrijke plaats in. We zorgen er bovendien voor dat de opgeleverde concepten gaan leven binnen je organisatie en daarbuiten. Zo zorgen we voor optimale effectiviteit.

Kom eens langs en ontdek waarin wij anders zijn dan anderen.

P.S. We heten Hesitate omdat veel van onze klanten, voordat ze ons kenden, twijfelden over de juiste communicatiestrategie of huisstijl. Maar zodra ze met ons samenwerken, aarzelen ze niet meer. Nu twijfelen ze alleen nog over bij wie ze ons als eerste gaan aanbevelen.

Praten over jouw project? Mail naar hello@hesitate.nl of bel +31(0)651600381

Hesitate
Robson Fabriek
Blekerstraat 165-3
7513 DT Enschede

Postadres
Hesitate Media
Breemarsweg 45-I
7553 HB Hengelo

Paypal: rens@hesitate.nl
IBAN: NL24 RABO 0174 1261 66
BTW NL035404437B01
KvK 08182663

© Hesitate    |     Algemene voorwaarden