Geen huis zonder blauwdruk, geen merk zonder strategie.

Waarom besta je? Wat beweegt je? Wat is je verhaal? Samen vinden we antwoorden op die vragen. Zo definiëren we een communicatiestrategie die bij je past. Elk verhaal dat we van hieruit vertellen gaat dan over je passie en ambitie. Daarom raken we mensen op een persoonlijke en oprechte manier. De strategie vormt een blauwdruk voor al je communicatiemiddelen.

Overal als merk herkend worden.

Je wilt een uitstraling die indruk maakt. En die bij je organisatie past. Een eigen identiteit, gebaseerd op je strategie, zorgt daarvoor. Wij zorgen voor een eigen vormentaal, typografie en kleurgebruik. Door slim om te gaan met grids, marges en stylesheets komen we tot een heldere style guide. Deze set met richtlijnen waarborgt de stijl, maar biedt genoeg vrijheid om eenvoudig een brede reeks van middelen te kunnen ontwikkelen. Door ons, door partners of door je interne designteam.

Design voor alles met een scherm.

Je digitale producten horen gebruiksvriendelijk te zijn en er goed uit te zien. Wij zijn digital natives, opgegroeid met digitale technologie en ontwerpen daarom als vanzelf voor al die verschillende schermen. Vorm volgt functie is een bekend principe in de moderne architectuur en industriële vormgeving, maar ook in digital design. Een website, een app, of welke toepassing dan ook moet vooral praktisch en functioneel zijn. Het vertelt echter ook wat over je product of bedrijf. Hoe zorg je voor een onderscheidende look zonder de functie uit het oog te verliezen? Wij weten er alles van.

Hesitate
Robson Fabriek
Blekerstraat 165-3
7513 DT Enschede

Postadres
Hesitate Media
Breemarsweg 45-I
7553 HB Hengelo

Paypal: rens@hesitate.nl
IBAN: NL24 RABO 0174 1261 66
BTW NL035404437B01
KvK 08182663

© Hesitate    |     Algemene voorwaarden